Client Login

Contact Us

  • Call Now:55-5698-4589
  • Email Adress:info@domain.com
  • Address Info:Av new stret - New York

Close Support

Support

Modele de parola pentru telefon

  • 18
    Feb

Modele de parola pentru telefon

Oana – nu iti amintesti pin-UL cartelei SIM sau pin-UL pentru deblocarea ecranului? Daca este vorba despre cel pentru deblocarea ecranului nu cred ca Poti rezolva fara sa pierzi datele DIN memoria interna. Cele de PE cardul extern nu vor fi afectate. Salut, am o problema…. fratele meu se Juca pe telefon si a apasat pe butonul de blocare si telefonul sa blocat…. El zicand ca este Mare si poate sa il deblocheze singur nu a venit la mine sa IMI Zica… ASA ca a incercat modelul de prea multe ori si ajungand pana la urma ca telefonul: un Samsung modèle: gt-I9500 mi-a cerut contul google….si nu mai stiu acest CONT…. Boon.. am incercat sa intru in Recovery dar nu un mers… am incercat tot felul de combinatii gasite PE Internet inclusiv cel mai des intalnit la telefoanele Samsung (Lock + Home + volum up) si nu simplesdessins Alt CV decat sa mi se aprinda telefonul normal….si nu am nici carticica telefonului unde SCRIA combinatia Care Merge la acest Model…. te rog sa ma ajuti daca Poti 🙁 Buna. Multumesc pentru raspusnul Tau invite.

Intr-adevar este vorba de pin-UL de deblocare al ecranului. Cardul de Memorie deja l-am scos pentru ca telefonul a s. o defectiune si l-am trimis la service iar CEI de acolo mi-au sollicitat pin-UL pentru a putea intra in meniu. Ideea este ca aveam foarte multe sonneries (en Jur de 200) intr-un fisier al telefonul si PE acelea nu voiam sa le pierd. En repos, pozele le AM PE Card-UL de Memorie. ITI MULTUMESC MULT! Problema asta nu am mai intalnit-o Dar DIN Cate am citit acum pe net, (pentru alte telefoane) incearca sa mai cauti prin acel meniu. Acum oprim telefonul/si Intram in Modul Recovery standard sau dans Modul CWM Recovery pentru CEI ce au dispozitivul rootat si instalat un CWM customizat. Aici foloseste una dintre taste pentru a intra dans la récupération. Vezi ca una dintre cele trei Taste are ROL de selectare, iar cu Celelalte doua te deplasezi prin meniu.

Nu stiu precis care este, difera de la untelefon la altul. https://www.youtube.com/watch?v=Xkm81QEesas nu am gasit Fix pentru tableta ta Dar este ceva asemanator. Multumesc foarte mult de ajutor! daca nu gaseam asta eram mort! trebuia sa dau 20-30 Lei la service pentru deblocare… pentru cei care mai au probleme la tablete si telefoane https://www.youtube.com/watch?v=5JNupYR7x8A eu reusit.! Salut am un Samsung Galaxy Mini gt-s5570i si nu pot sa II DAU resetare am incercat toate metodele Care le-am vazut mai sus dar nu pot sa intru dans mod Recovery pentru ca nu IMI apare nimic ce trebuie sa FAC?, multumesc anticipat am un Samsung Galasy S5.

Comments are closed.